Wij zijn een machinefabriek gespecialiseerd in het vervaardigen, assembleren en reviseren van machines, installaties, ketels en complexe leidingsystemen en bij uitstek geschikt als OEM partner
aanvraag offerte

Over Snelders en zijn historie

Machinefabriek Snelders is een gerenommeerd bedrijf, opgericht in 1914, gevestigd op het industriegebied Molletjesveer in Wormerveer. Van oudsher is Snelders uitstekend thuis in constructiewerk, machinebouw, apparatenbouw, installaties, ketels en leidingen. Dit kan in “normaal” staal en roestvaststaal. De RVS afdeling is gescheiden van de staal afdeling. Verder verzorgt Snelders een breed scala aan machinale bewerkingen zoals frezen, kotteren en draaien.  Deze bewerkingen worden op klant specifieke wijze uitgevoerd.

Snelders werkt al tientallen jaren voor de voedingsmiddelen industrie, chemische industrie, waterleiding bedrijven en “Hoogovens”. Deze klantenkring is een bewijs van de kwaliteit en betrouwbaarheid.

De ligging van Snelders aan de Nauernasche Vaart maakt transport van grote objecten over water mogelijk. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige apparatuur, goed opgeleide medewerkers en gewerkt volgens vaste procedures. Daarmee is elke klant verzekerd van optimale kwaliteit voor het beschikbare budget. Als ervaren technici zijn onze medewerkers zeer vakkundig en weten we bijna elke klantspecifieke projecten te realiseren. In overleg kunnen korte levertijden worden afgesproken, zodat belangrijke projecten bij onze opdrachtgevers gerealiseerd kunnen worden.

Naast nieuwe machines kan Snelders ook technisch onderhoud plegen, aan bestaande installaties en delen hiervan. Verder kunnen machines compleet gereviseerd worden.

In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing.
Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.

© 2018 - Snelders Machinefabriek en Konstruktiewerkplaats